Епископ Милутин примио Господина Драгомира Ј. Карића са сарадницима

Његово Преосвештенство Епископ ваљевски Г. Милутин примио је данас у Епархијском дому Епархије ваљевске Драгомира Ј. Карића, једног од власника мултинационалне компаније „Браћа Карић“, са сарадницима. Пријему је присуствовао и представник локалне самоуправе Ваљево.

Господин Драгомир Карић, како је рекао, дошао је да у име своје породице да заблагодари Владики Милутину на свему што чини за наш народ. Сусрет је протекао у пријатној атмосфери и радости каква нам је данас нарочито потребна. Наглашена је лепота сусрета и братска радост а закључено је да је  све друго овоземаљско споредно.

Дуго се разговарало о Косову и Метохији а посебно о Пећкој Патријаршији, о животу и раду у Епархији ваљевској и о другим актуелним питањима.

По пријему у Епархијском дому, Господин Драгомир Ј. Карић изразио је жељу да се поклони Храму Светог Нектарија Егинског. У име свог тек рођеног унука Максима Милеуснића, Драгомир Карић уручио је новчани прилог за новоизграђени храм, а маленом дародавцу од Владике Милутина понео Архипастирску грамату.

 

Ј. Ј.

[supsystic-gallery id=921]