Причешће прве недеље Часног поста у Храму Вазнесења Господњег у Мионици

У среду, прве недеље Часног поста, у Храму Вазнесења Господњег у Мионици служена је Литургија Пређеосвећених дарова. Свету Литургију су служили јереј Александар Васиљевић и настојатељ манастира Рибница јеромонах Арсеније( Јовановић).

На Светој Литургији причестили су се најмлађи Мионичани, деца из вртића „Невен“ и ученици првог разреда Основне школе ,,Милан Ракић,, из Мионице.

У петак је такође служена Литургија Пређеосвећених дарова,  коју су служили протојереј-ставрофор Саша Тимотић, архијерејски намесник колубарски, и настојатељ манастира Рибница јеромонах Арсеније (Јовановић).

На Светој Литургији причестили су се ученици ОШ ,, Милан Ракић,, и ученици Средње школе у Мионици, као и велики број парохијана при храму у Мионици.

На Теодорову суботу Свету Литургију је служио протојереј-ставрофор Живота Новитовић, уз саслуживање ђакона Марка Тодоровића, а у недељу прву поста служио је јереј Александар Васиљевић, уз саслуживање ђакона Марка Тодоровића. Велики број парохијана је узнео молитве Господу и причестио се.