У сусрет најмлађима

Поводом „Дечије недеље“ која се одржала у Ваљеву почетком октобра и богатог програма који ова веома значајна манифестација носи и приређује за све малишане нашег града, Светосавска омладинска заједница је мислила и на децу из материјално угрожених породица из Ваљева и ваљевског краја. 

У сарадњи са вртићем „Видра“, ОШ „Десанка Максимовић“ и Центром за социјални рад „Колубара“, чланови СОЗ-а су организовали прикупљање слаткиша, прављење пакетића и на крају поделу пакетића деци – корисника услуга Центра за социјални рад. 

Слаткише и грицкалице су прикупљала деца из вртића „Видра“, ђаци ОШ „Десанка Максимовић“ и чланови СОЗ-а. Овом великом акцијом направљено је 90 пакетића па је у сарадњи са ЦСР „Колубара“ 13.10.2023. године у њиховим просторијама уприличена подела пакетића, на радост малишана из потребитих породица.

Светосавска омладинска заједница и Центар за социјални рад се надају да ће ова хуманитарна акција бити почетак дуге и плодотворнe сарадње, а на корист свих људи којима су потребне и материјална и духовна подршка.