Техничка школа из Обреновца победник квиза „Православна слагалица“

     У понедељак, 13. марта 2023 године, у Пољопривредно – хемијској школи у Обреновцу одржан је квиз знања из веронауке „Православна слагалица“ са благословом Његовог Преосвештенства Епископа ваљевског Господина Исихија. Квиз су водили јереј Јован Новитовић, секретар Епархијског одбора за веронауку, и свештеник Драган Станојевић дугогодишњи аутор квиза „Православна слагалица“.

    Такмичење је организовано за ученике средњих школа које се налазе у Архијерејском намесништву посавском. Учествовали су ученици Техничке школе из Обреновца, Гимназије из Обреновца и Пољопривредно – хемијске школе из Обреновца. Ученици све три школе су показали одлично знање, а посебно су се истакли ученици Техничке школе који су, након одигране завршне игре асоцијације, отишли у финале, заједно са својом професорком Зораном Мурић, које ће бити одржано у Ваљеву.

    Пољопривредно – хемијска школа као домаћин и подршка такмичења, предвођена директором Драгољубом Златановићем, је угостила све ученике и наставнике верске наставе са жељом да се овакав вид  такмичења настави и наредне године.

Радован Станишић, вероучитељ